Huoneistoremontit monipuolisesti alan ammattilaiselta Helsingistä

Ota yhteyttä

Munkkiniemen Rakennuspalvelu on asuinhuoneistojen remontteihin erikoistunut perheyritys Helsingistä. Ammattilaisiltamme onnistuu monipuolisesti erilaisten huoneistoremonttien toteutus.

Pitkä kokemuksemme remonttialalta takaa ammattitaitoiset palvelut ja laadukkaan lopputuloksen.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneen remontointi on vaativa urakka, joka on hyvä jättää ammattilaisten käsiin. Me autamme sinua suunnittelemaan tarvittavat työt ja uusimme kylpyhuoneesi toiveidesi mukaan. Ammattilaisemme tekevät kaikki tarvittavat remonttityöt aina purkutöistä vesieristyksiin ja LVI- sekä sähkökalusteiden asennuksiin. Ammattitaidolla remontoitu kylpyhuone on toimiva ja vaivaton käyttää.


KPH-sertifikaattinumeromme on H 3536/05.

Saunaremontti

Saunan remontoinnilla voit luoda tilasta rentouttavan ja mukavan käyttää. Me uusimme tarpeen mukaan kaiken lauteista valaistukseen visiosi mukaan. Osaamisemme alalta takaa parhaat remonttiratkaisut tilankäyttöön ja materiaalivalintoihin. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin muutokset, jotta saat nauttia unelmiesi saunasta.

Keittiöremontti

Toimiva keittiö tekee ruoanlaitosta ja viihtymisestä vaivatonta. Keittiöremontilla voit saavuttaa toiminnallisuutta, lisää tilaa ja fiksumpia ratkaisuja. Munkkiniemen Rakennuspalvelu remontoi keittiösi ammattitaidolla, jolloin lopputuloksena on käytännöllinen ja kestävä keittiö.

Lattia-asennus

Lattia-asennus on maalauksen ja tapetoinnin ohella nopea tapa päivittää koti tähän päivään. Me autamme sinua valitsemaan kotiisi sopivan lattian, oli kyseessä sitten parketti, laminaatti tai laatta. Me myös asennamme uuden lattian alusta loppuun. Ammattilaisen asentamana työ tehdään laadukkaasti purkutöistä viimeisenkin listan asennukseen, jolloin lopputulos on kestävä ja siisti.

Maalaustyöt

Munkkiniemen Rakennuspalvelu tekee maalaus- ja tapetointityöt Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Seinät maalaamalla tai tapetoinnilla saa helposti uutta ilmettä asuntoon. Ammattilaisen tekemä työ takaa kauniin jäljen ja kestävän lopputuloksen. Me toteutamme remonttiurakat alusta loppuun aina pintojen pesusta ja tasoituksesta pinnan maalaukseen tai tapetointiin.